A Mirror Clean Kft. 2010-ben alakult, működésünket takarítási szolgáltatással kezdtük.

Időközben tevékenységünket kiterjesztettük építőipari kivitelezésre is, melynek keretében szép munkákat sikerült elvégeznünk. 2015. második felében álmodtuk meg, hogy varrodát hozunk létre. Az elgondolásokat tettek követték, megvalósítottuk az elképzelésünket. 2015. decemberében elindult a termelés varrodánkban, ahol elsősorban munkaruhák készítésével foglalkozunk, hímzőgépünk segítségével igényes emblémázással ellátva azokat.

A kezdeti nehézségek után elmondhatjuk, hogy ma már modern gépeinken folyamatos termelés folyik. Igényes, jó minőségű munkaruhákat készítünk elérhető árakon, elsősorban cégek részére. A varrodában dolgozó kollégáink több tíz éves tapasztalattal, valamint magas szaktudással rendelkeznek. Rövid határidővel magas szakmai színvonalon dolgoznak. Kreativitásuknak köszönhetően szem előtt tartjuk, hogy munkaruháink ne csak a célnak feleljenek meg, hanem hordhatóak, kényelmesek, valamint tetszetősek legyenek megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

A gépparkunk folyamatos fejlesztésének köszönhetően mára már a pólók és munkaruházati darabok mellett baseball sapkák hímzését is tudjuk vállalni, továbbá munkavédelmi termékek széles skáláján válogathatnak megrendelőink. Komplexen várjuk a megrendeléseket, tervezéstől a csomagolásig. Az egyedi igény alapján történő megrendeléseket is szívesen várjuk.

Székhely: 2093, Budajenő, Kossuth Lajos u. 34.
Telephely (Kis vakond varroda): 3533, Miskolc, Kerpely Antal u. 35.

Adószám: 22723156-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-162689

Telefon: (hamarosan)
Mobil: 30/ 207-8643
E-mail: mirrorclean@mirrorclean.hu